Blum Clip Top scharnier, Inserta inliggend

Artikelnummer: 9002617778502
Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 3,89 (inclusief btw)

Beschrijving:

Voor inliggende toepassingen is dit het meest verkochte Blum Inserta scharnier. Deze scharnieren hebben een openingshoek van 110 graden.

Dit scharnier is standaard voorzien van een zelfsluitmechanisme. Deze veer zorgt ervoor dat de deur door het scharnier volledig dicht wordt getrokken als deze wordt gesloten. Een zelfsluitmechanisme is wat anders dan demping, bij scharnieren met demping zal de deur softclose sluiten.

Wilt u liever een demping op het inliggende scharnier? Kies dan voor de Blum Clip Top inserta Blumotion inliggend. Deze scharnieren zijn zonder aanpassingen om te wisselen omdat deze scharnieren qua maatvoering gelijk zijn. 

Wilt u een greeploze deur?

Dan is de Blum Clip Top ook te leveren zonder zelfsluitmechanisme. Als u de deur greeploos wilt openen kunt u deze scharnieren gebruiken.. Bij Blum noemen we dit ook wel 'Tip-on'. U kunt dit scharnier hier vinden. Om de deur te kunnen openen kunt u de Blum scharnieren zonder zelfsluitmechanisme combineren met de Tip-on van Blum.

Montageplaat

U kunt bij de meerkeuzelijst kiezen voor diverse montageplaatjes. De meest gebruikte montageplaat is die van 0 mm. Deze montageplaat wordt bijna altijd gebruikt bij deuren met een dikte tot ca. 24 mm en een deuropdek van 14 tot 18 mm. Is de deuropdek kleiner dan raden wij u aan een dikkere montageplaat te gebruiken en als u een deur gebruikt die dikker is dan 24 mm adviseren wij de dikke deur scharnieren.

Montage

De uitsparing die in de deur komt van de Blum scharnieren is 35 mm, de boordiepte is ca. 13 mm. De Blum clip top scharnieren kunt gereedschapsloos bevestigen. U kunt ook meteen de juiste 35 mm potboor mee bestellen, deze kunt u vinden door hier te klikken. 

© 2019 - 2024 Meubelenkeuken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel