Blum Clip Top scharnier, Inserta inliggend greeploze deuren

Artikelnummer: 9002617779448
Vorige Artikel 6 van 6
€ 3,89 (inclusief btw)

Beschrijving:

Voor inliggende greeploze deuren is dit het meest verkochte Blum Inserta scharnier. Deze scharnieren hebben een openingshoek van 110 graden.

Dit scharnier is uitgevoerd zonder een zelfsluitmechanisme. Hierdoor is dit scharnier wat ook wel tip-on wordt genoemd voor greeploze deuren geschikt. Doordat dit scharnier als draaipunt dient zal de deur soepel open gaan. U zult scharnieren moeten combineren met de Tip-on druksnapper met magneet van Blum om de deur te kunnen openen. De magneet in deze druksnapper zorgt ervoor dat de deur als hij gesloten wordt dicht blijft 

Wilt u liever een demping op het inliggende scharnier? Kies dan voor de Blum Clip Top Blumotion inliggend. Deze scharnieren zijn zonder aanpassingen om te wisselen omdat deze scharnieren qua maatvoering gelijk zijn. 

Montageplaat

U kunt bij de meerkeuzelijst kiezen voor diverse montageplaatjes. De meest gebruikte montageplaat is die van 0 mm. Deze montageplaat wordt bijna altijd gebruikt bij deuren met een dikte tot ca. 24 mm en een deuropdek van 14 tot 18 mm. Is de deuropdek kleiner dan raden wij u aan een dikkere montageplaat te gebruiken en als u een deur gebruikt die dikker is dan 24 mm adviseren wij de dikke deur scharnieren.

Montage

De uitsparing die in de deur komt van de Blum scharnieren is 35 mm, de boordiepte is ca. 13 mm. De Blum clip top scharnieren kunt gereedschapsloos bevestigen. U kunt ook meteen de juiste 35 mm potboor mee bestellen, deze kunt u vinden door hier te klikken. 

© 2019 - 2023 Meubelenkeuken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste klanten, deze webshop is wegens omstandigheden tijdelijk gesloten.