Blum Onyx zwart, inliggend

Artikelnummer: 9009494216752
Vorige Artikel 6 van 13 Volgende
€ 4,90 (inclusief btw)

Beschrijving:

Het meest verkochte onyx zwarte Blum scharnier voor inliggende toepassingen, Deze scharnieren hebben een openingshoek van 110 graden.

Dit scharnier is standaard uitgevoerd met geïntegreerde demping. Deze demping zorgt ervoor dat de scharnier de deur tijdens het sluiten gedempt/zachtjes dicht trekt. 

Greeploze deur?

Optioneel is de Blum Clip Top te leveren zonder zelfsluitmechanisme. Deze scharnieren kunt u gebruiken wanneer u de deur greeploos wilt kunnen openen. Bij Blum noemen we dit ook wel 'Tip-on'. U kunt deze scharnier hier vinden. Om de deur te kunnen openen kunt u de Blum scharnieren zonder zelfsluitmechanisme combineren met de Tip-on van Blum.

Montage

De potmaat van Blum scharnieren is 35 mm, boordiepte ca. 13 mm. De Blum clip top scharnieren kunt u bevestigen met spaanplaatschroeven, meestal 3,5 x 16 mm. Wanneer de deur dikker is dan 18 mm kunt u uiteraard langere schroeven gebruiken. U kunt ook kiezen voor de gereedschapsloze montage. Hiervoor kunt u de Inserta scharnieren gebruiken.
Bestel meteen de juiste 35 mm potboor, deze kunt u vinden door hier te klikken.

Montageplaat

U kunt bij de opties kiezen voor diverse montageplaatjes. De meest gebruikte montageplaat is die van 0 mm. Bij deuren met een dikte tot ca. 24 mm en een deuropdek van 14 tot 18 mm kunt u de 0 mm montageplaat gebruiken. Is de deuropdek kleiner dan is het verstandig een dikkere montageplaat te gebruiken. Wanneer u een deur gebruikt die dikker is dan 24 mm adviseren wij de dikke deur scharnieren.

© 2019 - 2021 Meubelenkeuken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel