Meubelgrepen

De keuze in meubelgrepen is heel groot, wat voor meubelgreep u toepast is afhankelijk van uw smaak en wat voor soort deur het is. 

Bijvoorbeeld industriële meubelgrepen deze kenmerken zich door een ruw, vaak minder afgewerkt, oppervlak. Vaak zijn lasnaden nog zichtbaar en heeft de greep een gebruikte look. We zien vaak dat deze handgrepen worden gebruikt in combinatie met steigerhouten of eikenhouten meubels.

Leren meubelgrepen geven uw meubel een stoere, natuurlijke look. Vaak zijn leren meubelgrepen leverbaar in diverse kleuren. Hierbij kunt u denken aan lichtbruin, donkerbruin en zwarte meubelgrepen. Naast grepen kunt u ook kiezen voor leren deurknoppen. Omdat leer een natuurproduct betreft is het belangrijk om rekening te houden met kleine kleurverschillen. Een leren meubelgreep zorgt vaak voor een mooi kleurcontrast met bijvoorbeeld een witte keukendeur of meubeldeur.

Vaak worden er in een keuken handgrepen gebruikt met verschillende maatvoeringen. Om eenheid en rust te creëren is het raadzaam om alle handgrepen uit één serie te gebruiken. Deze grepen zijn gelijk, alleen de lengte is anders. Wanneer u een greep heeft gekozen kunt u in de keuzelijst alle leverbare maatvoeringen vinden. 

 

Sorteer op
© 2019 - 2023 Meubelenkeuken.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel